Hersenstichting

No view
 • Hersenstichting Home

  De Hersenstichting doet er alles aan om zoveel mogelijk te weten te komen over de hersenen zodat zo veel mogelijk mensen kunnen worden geholpen..

 • Hersenstichting Twitter

  De Hersenstichting organiseert een Challenge om oplossingen te vinden voor het volhouden van een gezonde leefstijl twitter.com i web.

 • Hersenstichting Home Facebook

  Hersenstichting, Den Haag. , likes talking about this were here. Zet alles op alles om hersenen gezond te .

 • Hersenstichting Youtube

 • Publieksdag Hersenstichting

  De online aanmelding is gesloten. U kunt op de dag zelf nog wel kaartjes aan de deur kopen bij De Doelen te Rotterdam..

De Hersenstichting doet er alles aan om zoveel mogelijk te weten te komen over de hersenen zodat zo veel mogelijk mensen kunnen worden geholpen..De Hersenstichting Nederland is in opgericht, omdat een op de vier Nederlanders in zijn of haar leven met een hersenaandoening te maken krijgt, wat een grote impact heeft op het dagelijks leven van de getroffen persoon alsmede op dat van de omgeving van de getroffen persoon. De inkomsten van de stichting .Dit is het nieuwe Youtube kanaal van de Hersenstichting. Vanaf nu vind je hier de filmpjes de Hersenstichting online met jullie wil delen. Veel kijkplezier!.We hebben drie strategieen Weten begrijpen We stimuleren kennis en begripsontwikkeling met wetenschappelijk en maatschappelijk onderzoek en internationale overzichtsstu.s. Dit doen we door te initieren en te financieren en samenwerkingsverbanden op te zetten. Met altijd vooraf gestelde doelen en jaarlijkse .

Image Result For Hersenstichting

Image Result For Hersenstichting

author

Comments are closed.